Sollicitatieproces bij Stichting ORO

Ons sollicitatieproces wordt geautomatiseerd met Sollicitant Self Service. Het scheelt de HR-afdeling veel werk en dus ook tijd. Zo komen ze er eerder aan toe om jou een reactie te sturen op je sollicitatie. Dat is voor jou trouwens niet het enige voordeel van Sollicitant Self Service.

Ook vind je alle informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie terug in je eigen sollicitatieportal. Dat is lekker overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent.

Je sollicitatie is binnen

Als je sollicitatie binnenkomt, krijg je een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd (we hebben meer info van je nodig, of we nodigen je uit voor een gesprek etc.). Elk keer als er een bericht van ons voor je klaarstaat, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.


Stap 1

Klik op de knop ' Solliciteren'  bij de vacature.

Stap 2

Vul al je gegevens in op het formulier, voeg je CV en motivatie toe als bijlage

Stap 3

Kies ' Aanmaken'  en jouw sollicitatie wordt verstuurd.

Stap 4

Je ontvangt een email om een wachtwoord aan te maken. Nadat je een wachtwoord hebt aangemaakt staat er een taak voor je klaar om ons te laten weten dat je je eigen account hebt. Hierna zal je sollicitatie ter beoordeling aan de vacaturehouder worden voorgelegd.