LVB+


Ze kunnen heel veel zelfstandig, maar hebben af en toe hulp nodig op dagen dat het even niet gaat zoals verwacht of gepland. Ben jij het vangnet dat jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) soms nodig hebben?

De jongeren en volwassenen wonen op diverse locaties van ORO en hebben vaak last van psychiatrische problematieken. Ook middelengebruik en verschillende vormen van verslavingen komen voor. De hulpvragen zijn heel uiteenlopend. Van het leren koken tot het zoeken naar een geschikte baan en van het leren bedienen van de wasmachine tot ondersteuning bij een afkickprogramma. De dag kan zomaar anders lopen dan je van tevoren had gepland.

Eigen regie
Het belangrijkste is dat ze de regie mogen pakken en zich veilig en gehoord voelen. Dat er structuur is en ze een prettige woonomgeving hebben. Door Support Gericht Werken weet je wat de krachten zijn van de cliënt. Je zorgt samen met je team voor de juiste verbinding tussen de diverse disciplines binnen ORO en zorgt voor perspectief in het leven van de cliënt. Uiteraard zorgt ORO ervoor dat je dit niet alleen hoeft te doen! Door middel van trainingen, intervisie en coaching on the job weet jij écht waar het om gaat!

Sta jij stevig in je schoenen? Ga je geen confrontatie uit de weg en houd je het hoofd koel?
LVB+ is een uitdagende doelgroep die vraagt om een dosis lef. Op welke locatie je gaat werken, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en je competenties. Wij willen je graag leren kennen!

Klik dus op onderstaande knop en laat je gegevens bij ons achter!

 

Bekijk hier alle vacatures voor de doelgroep LVB+

Elizabeth: "Ze voelen of je eerlijk bent"

 

Wil jij werken met de doelgroep Complex Gedrag? Laat dan hier je gegevens achter.
Marloes (Recruiter) neemt op korte termijn contact met je op.

 

 

Bob: "Het is altijd mensenwerk"

 

Kaj: "We hebben al heel veel bereikt samen"

 

Dienstencentrum, Baroniehof 187, 5709 HL Helmond T 0492 53 00 53