Beleef het leren bij ORO

 

Voor studenten hebben wij een breed aanbod aan stageplaatsen. Deze stageplaatsen sluiten aan op verschillende opleidingen en opleidingsniveaus. Zowel VMBO-, MBO- , HBO- als WO-studenten zijn van harte welkom om bij ons praktijkervaring op te doen tijdens hun opleiding. We hebben op diverse plaatsen binnen onze organisatie stageplaatsen. Zo kun je stage lopen in de zorg, maar ook bij onze ondersteunende diensten zoals ICT, Talent & Organisatie, Behandeling en Expertise en de financiële administratie.

Wat bieden we? 

Kies je voor een stage bij ons, dan ontvang je een stageovereenkomst. Als je minimaal 150 uur stage loopt, bieden we je een stagevergoeding volgens de regeling in de CAO Gehandicaptenzorg.
Tijdens je stage word je begeleid door een werkbegeleider. Deze werkbegeleider is opgeleid en toegerust voor de taak om je te ondersteunen in je leerproces.

Ben je op zoek naar een stageplaats?

Stuur dan een mail naar beleefhetleren@oro.nl of neem telefonisch contact op met Linda van den Heuvel (Assistent Adviseur Opleiden) : 06 - 53 61 78 28.

BBL

Heb je interesse in onze BBL mogelijkheden? Hieronder zie je eventuele openstaande vacatures voor BBL trajecten.
Voor je overige vragen kun je contact opnemen via beleefhetleren@oro.nl of neem telefonisch contact op met Rachel van Schijndel (Adviseur Opleiden) : 
06 - 54 34 80 50

 

Bekijk hier de openstaande BBL vacatures

Video: "Als leerling kun je hier groeien"

 

Beleef het leren op de Noordzone

 

Maartje: "Ik wilde meer diepgang"

 

Wil je meer informatie?
Neem contact met ons op. 

Linda van den Heuvel
(voor al je vragen rondom stages)
Tel: 06 - 53 61 78 28

Beleefhetleren@oro.nl
 

 

 

Rachel van Schijndel
(voor al je vragen rondom BBL, opleidingen, etc.)
Tel: 06 - 54 34 80 50
Beleefhetleren@oro.nl
 

 

 

 Dienstencentrum, Baroniehof 187, 5709 HL Helmond T 0492 53 00 53