Het flexbureau: afwisselend én draagt bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling


Sinds een half jaar werk ik op twee woongroepen en op een dagbesteding. Mijn werk is erg afwisselend, ik leer elke dag en voel me op elke locatie op mijn plek. Overal had ik direct het gevoel dat ik welkom was; ik werd op elke locatie goed ingewerkt en collega’s staan voor mij klaar als ik vragen heb. Ze geven mij het gevoel dat ik een deel ben van het vaste team en dat geeft me vertrouwen om diensten daar goed op te vullen.

Het werken bij het flexbureau vind ik erg leerzaam, omdat ik op verschillende locaties kom. Ik doe veel werkervaring op én ik ontdek welke doelgroepen bij me passen en welke wat minder. Tevens vind ik het fijn dat ik de mogelijkheid heb om nee te zeggen als een werkplek minder goed bij me past. Het flexbureau gaat dan op zoek naar een locatie waar ik  met plezier naar toe kan gaan; de diversiteit binnen ORO is immers groot. Het contact met het flexbureau verloopt goed via korte communicatielijnen; ze weten wat ik wil en het voelt persoonlijk en vertrouwd.

Ben je ambitieus , houd je van afwisselend werk en wil je werkervaring op doen binnen ORO? Dan kan ik uit ervaring zeggen dat het flexbureau écht de uitkomst kan zijn!!

- Jessica, flexmedewerker

 Centraal Bureau, Baroniehof 165, 5709 HL Helmond T 0492 53 00 53