Wonen in de wijk

 

Ben jij in staat om cliënten te stimuleren en motiveren om zelf op zoek te gaan naar mogelijkheden en kansen? Binnen de doelgroep begeleiding en ADL kijk je samen met de cliënt wat hij of zij nodig heeft om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

Lekker divers
Werken binnen begeleiding en ADL is vooral lekker divers. Geen enkele hulpvraag is namelijk hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding op psychisch, praktisch, huishoudelijk en zelfzorggebied.

Ook de cliënten zijn erg verschillend. Van jong tot oud, van een lichte tot een zwaardere verstandelijke beperking, op verschillende locaties. Dat zijn vaak locaties in de wijk, waarbij actief verbinding wordt gezocht met de buurt.

Door Support Gericht Werken zet je het geluk van de cliënten centraal en bezorg je hen een fijne dag. Het is belangrijk dat cliënten lekker in hun vel zitten. Je bent een rots in de branding en een belangrijk gezicht waar onze cliënten op kunnen bouwen én vertrouwen.

 

In Deurne, Helmond, Asten, Someren, Gemert, Bakel, De Mortel, Beek en Donk en Lieshout bevinden zich de locaties met onze doelgroep Begeleiding en ADL

Bekijk hier alle vacatures binnen wonen in de wijk

Tim: “Mensen blij maken met muziek”

 

 

Wil jij werken met de doelgroep Complex Gedrag? Laat dan hier je gegevens achter.
Marloes (Recruiter) neemt op korte termijn contact met je op.

 

 

Wilma: "Eigenlijk is het vooral heel gezellig"

 

 

Laat je gegevens bij ons achter door op onderstaande knop te klikken!

 

Sandra: "Nieuwsgierig zijn en blijven"

 

 

 Dienstencentrum ORO, Baroniehof 187, 5709 HL Helmond T 0492 53 00 53