Flexibel werken en vakantiewerk


Elke medewerker bij ORO heeft eigen talenten en wensen en kan zelf kiezen hoe deze in te zetten. Samen kijken we waar iemand het beste bij kan dragen met dat talent en de kennis die hij/zij heeft. Bij het flexbureau komt alles samen, het is binnen ORO de plek waar je op basis van je eigen mogelijkheden je werk kunt inrichten. 

Vanuit het Flexbureau kun je kennismaken met de verschillende cliënten-doelgroepen en locaties binnen ORO, zodat je kunt ontdekken welke werkplek het beste bij je past. Heb je een specifieke voorkeur voor een rol of wil je werken met een bepaalde doelgroep, dan bieden we je passende opleidingsprogramma’s waardoor je je verder kunt ontwikkelen op dat gebied. Op deze manier bereid je je op een goede manier voor op de toekomst en bieden we de juiste dienstverlening om onze cliënten gelukkig te maken.
Het Flexbureau biedt op verschillende manieren tijdelijke ondersteuning binnen diverse teams. Op basis van losse diensten kun je aan het werk op verschillende locaties. Ook kun je er voor kiezen om langere tijd aan de slag te gaan op een locatie die jouw talent voor een langere periode wil inzetten, bijvoorbeeld als er een collega tijdelijk met verlof gaat. Samen met jou gaan we kijken naar je wensen en je talenten, zodat we binnen ORO de plek vinden die het beste bij jou past.

De voordelen om te werken via het Flexbureau op een rijtje:

  • Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel uur je beschikbaar bent voor werk;
  • Doordat je flexibel jouw beschikbaarheid kunt aangeven, is deze baan ideaal te combineren met een eventuele andere baan, (zorg binnen) je privé situatie of een studie;
  • Door jouw inzet binnen verschillende locaties vergroot je jouw kennis en vaardigheden en doe je maximale werkervaring op;
  • Je ontdekt welke zorg en dienstverlening het beste bij jou past;
  • Als er op jouw voorkeurslocatie een vacature ontstaat, maak je meer kans op een structurele werkplek, omdat je al bekend bent binnen het team. 


Interesse? We zijn nieuwsgierig welke talenten jij bij ORO in wilt zetten. We gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en elkaars verwachtingen helder te krijgen.

Laat je gegevens bij ons achter door op onderstaande knop te klikken!


Benieuwd naar de medewerkers van het Flexbureau? Wij stellen graag het Flexbureau team aan je voor! 

 

Bekijk hier alle vacatures binnen het Flexbureau

Olga: "Gewoon doen en genieten!"

 

Wil jij werken met de doelgroep Complex Gedrag? Laat dan hier je gegevens achter.
Marloes (Recruiter) neemt op korte termijn contact met je op.

 

 

Nathalie: "Ik ontdekte een nieuwe passie"

 

Jessica: "Mijn werk is afwisselend"

 

Wil je meer informatie?
Neem contact op met Coralie Nieuwlaar, Recruiter Flexibel werken.
Telefoonnummer 0492-530066 / 06-55375560

E-mail: recruitment@oro.nl

 Centraal Bureau, Baroniehof 165, 5709 HL Helmond T 0492 53 00 53