Sollicitatieproces bij ORO

 

Als je sollicitatie binnenkomt, krijg je van ons een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd. Elk keer als er een nieuw bericht van ons voor je klaarstaat, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.

Corona en onze sollicitatieprocedure

Ook ORO past zich aan in verband met het coronavirus. We volgen hierbij de adviezen en richtlijnen van het RIVM. We hebben verschillende mogelijkheden tot onze beschikking om met jouw in gesprek te gaan, zodat je ook in deze tijd kunt blijven ontdekken wat ORO jou kan bieden.

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op via 0492-530066 of recruitment@oro.nl 

Mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan

  • Video conference: Wanneer het niet mogelijk is om face to face gesprekken te voeren, zullen de sollicitatiegesprekken middels videobellen gaan verlopen. 
  • Face to face gesprekken: Op ons hoofdkantoor is er een ruimte beschikbaar welke groot genoeg is om de vereiste 1,5 meter afstand te kunnen bewaren en welke voor- en na het gesprek zorgvuldig gereinigd wordt.
  • Online rondleiding 

Na een positief gesprek mag de sollicitant mee lopen op de groep, mits zowel de sollicitant en medewerkers/cliënten op locatie geen klachten hebben zoals keelpijn, verkoudheid of koorts. Zodra er vermoedens zijn van besmettingen (of wanneer deze zijn vastgesteld) kan er niet worden meegelopen op locatie.