“Vakantiewerk heeft voor mij deuren geopend. Ik geniet!”


“ORO leerde ik kennen dankzij mijn stage bij Kinderdagcentrum Binderen. Bij ORO wonen en werken zoveel verschillende mensen en die leer je echt kennen door met ze te werken. Op Het Rijtven kon ik na mijn stage als vakantiekracht aan de slag en daar ondervond ik bij dagbesteding De Hommel dat je bij ORO dingen mag leren door echt te dóen.
Ik kreeg vertrouwen, van collega’s en van cliënten. Zo was er een keer tijd en ruimte op de groep om met een cliënt te gaan wandelen. Ik heb toen echt genoten van de rust en nog meer van de band die met de cliënt was ontstaan. Daar zit het hem in, in de kleine dingen: samen een wandeling maken, een bewoner verwennen met een voetenbadje of voorlezen uit het favoriete boek. Echt even aandacht voor wat de cliënt wil. Dat is genieten!

Vakantiewerk heeft voor mij deuren geopend. Ik heb in korte tijd kunnen laten zien wat mijn toegevoegde waarde is voor de organisatie. Ik geef nu een jongen op Het Rijtven een-op-een begeleiding als flexmedewerker. Daarmee heb ik weer een andere doelgroep bij ORO leren kennen. Dus als iemand mij vraagt of het wat is, vakantiewerk bij ORO, dan zeg ik ‘gewoon doen en genieten!"

- Olga, flexmedewerker 


 Centraal Bureau, Baroniehof 165, 5709 HL Helmond T 0492 53 00 53