Voor diverse locaties en doelgroepen zijn wij op zoek naar:


zorgcoördinatoren


Met lef en talent voor geluk!
Goede zorg en begeleiding leveren is voor ons vanzelfsprekend. Waar het bij ORO om gaat is dat wij daadwerkelijk bijdragen aan een gelukkig leven van onze cliënten. Hoe we dat doen? Door betrokken en creatief mee te denken, ons flexibel op te stellen en écht te luisteren naar onze cliënten en hun familie. Wij kijken naar mogelijkheden en durven lef te tonen om het gewenste resultaat te bereiken. We doen gewoon wat nodig is en gaan dan soms buiten de gebaande paden. En we doen het samen, met de cliënt en het netwerk om hem heen.

Wat ga jij doen?
Als zorgcoördinator organiseer jij de zorg rondom de cliënt en ben jij voor hem en zijn wettelijk vertegenwoordiger het eerste aanspreekpunt. Jij bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan dat voor jou en je collega’s het gezamenlijke kompas is. Je coacht je collega’s op het gebied van zorgverlening en ondersteuning en bent verantwoordelijk voor een aantal administratieve processen.  Daarnaast zorg je voor een efficiënte en effectieve inzet van het team en werk je zelf tot maximaal 50% van je contract in de directe zorg mee.   

Werken bij ORO
Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarin je veel voor anderen kunt betekenen. Een plek waar je kunt groeien, waar ruimte is voor initiatief en waar jij jouw talenten kunt inzetten. Onze kernwaarden LEF, NIEUWSGIERIG, SAMEN, DOEN zien we graag terug in de manier waarop je werkt en samenwerkt.  Omdat wij het belangrijk vinden dat jij een goede balans ervaart tussen werk en privé bepaal je samen met je team het rooster. Daarnaast hebben wij aandacht voor jouw vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Wat heb jij nodig om met plezier en op een gezonde wijze je werk te kunnen doen? Daarover gaan we graag met je in gesprek en bieden we je ondersteuning aan, bijvoorbeeld vanuit het programma Fit & Vitaal. Kortom: ORO is niet alleen een organisatie die kansen ziét, maar die ook kansen biedt!

Onderstaand vind je de vacatures van de locaties waarvoor wij een zorgcoördinator zoeken. Daar tref je ook meer informatie aan over de verschillende doelgroepen en de omvang van de dienstverbanden.  

Solliciteren? Gewoon doen!
Wist je dat de zorgcoördinatoren bij ORO geluksbudget krijgen om genietmomenten te creëren voor de cliënten? Zo heeft een woongroep samen met muzikanten muziek gemaakt, is Nel na het kopen van een nieuwe kast taart gaan eten bij de Ikea en ging Adrie met een vriendin lekker uit eten bij de Chinees!

Al die genietmomenten zorgen voor een fijner leven en dát is waar het om gaat. Met het geluksbudget kun jij als zorgcoördinator iets extra’s doen voor onze cliënten. Een groot of klein moment, dat maakt niet uit, het gaat erom dat de cliënt geniet!