Verkorte opleiding voor zij-instromers 28 uur, locatie het Laarhuys,  Lieshout

Samen met meerdere gehandicaptenzorg organisaties in de regio starten wij 10 mei met een verkorte opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen gehandicaptenzorg niveau 4. 

Verkorte opleiding niveau 4 

De opleiding persoonlijk begeleider is een traject van twee jaar. In deze twee jaar doorloop je de hele opleiding, inclusief basiszorg, EHBO en een aantal verpleegtechnische handelingen. De startdatum van de opleiding is 10 mei 2022. In de eerste 20 weken ga je elke week op dinsdag naar school. Na 20 weken ga je twee wekelijks naar school. 

Jouw medestudenten zijn allemaal werkzaam binnen de gehandicaptenzorg, maar binnen verschillende organisaties. Op deze manier kunnen we de opleiding volledig aanpassen aan de vragen vanuit de organisaties waar jullie werken en bieden we jullie een platform om van elkaar te mogen en kunnen leren.  

De schooldagen vinden plaats binnen de locatie Eckartdal (Lunetzorg) in Eindhoven. Daarnaast werk je minimaal 24 uur bij onze locatie Laarhuys conform rooster en vraag van de client. 

Laarhuys, Lieshout 

Onze locatie het Laarhuys in Lieshout is een locatie voor jeugdige cliënten. Samen met de ouders zorgen wij dat onze 25 cliënten elke dag een mooie dag kunnen beleven. De cliënten zijn verdeeld over drie groepen. Als leerling start je in de woongroep waar intensieve zorg en begeleiding ons dagelijks werk is. Gedurende je opleiding is het mogelijk om te rouleren naar de andere woonvormen binnen het Laarhuys, zoals een woongroep waar de focus ligt op de aansturing van onze cliënten (7 jongeren), en de appartementen, waar bewoners wonen met een lichte tot matige verstandelijke handicap. 

Deze talenten breng jij mee

 • Om met de opleiding te starten heb jij al een niveau 4 opleiding afgerond en minimaal 2 tot 3 jaar ervaring. Welke opleiding je hebt gedaan is niet bepalend voor je deelname. 
 • Je bent een kandidaat die een grote mate van zelfreflectie heeft
 • Omdat je op het Laarhuys aan de slag gaat, kun je heel kleine signalen oppakken van onze cliënten. Op basis van de kleine dingen die je ziet, kun je een inschatting maken van wat er aan de hand is. 
 • Je staat open voor feedback, zowel op school als in je werkomgeving. 
 • Je staat open voor een nauwe samenwerking met de ouders/ verzorgers van onze cliënten op het Laarhuys
 • Voor de start van de opleiding neem je deel aan de NMA test vanuit het Summa, om ontwikkelpunten vooraf in je leertraject kunnen opnemen. 

Zo waarderen wij jou

 • Een functie als ondersteuner begeleider B binnen het Laarhuys en een contract van 28 uur per week
 • Salaris in FWG 30 (minimaal € 1821,- en maximaal € 2716,-) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en oog voor fitte en vitale medewerkers;
 • Een jaarcontract dat bij gebleken geschiktheid wordt verlengd gedurende de opleiding
 • Heb je de opleiding positief afgerond, dan bieden we je een functie aan als begeleider A en een contract voor onbepaalde tijd. 
 • ORO betaalt je opleiding en je boekengeld.
 • ORO betaalt 10% van je contracturen voor een lesdag. Ben je voor 28 uur in dienst, dan ontvang je wekelijks 3 uur voor je lesdagen. 
 • Omdat jullie binnen verschillende organisaties werken, kan het zijn dat er verschil zit in contractvormen en arbeidsvoorwaardelijke afspraken. Wij gaan ervan uit dat dit geen probleem is.

Is je interesse gewekt?

We zien je reactie graag tegemoet via de knop ‘solliciteer’. 

Heb je vragen over deze vacature? Yvonne Nuijs (Manager Carrièrebureau, 06-12919567) of Kelly Franssen (zorgcoördinator bij het Laarhuys, 06-57616763) beantwoorden ze graag.  

 

Acties