Kwetsbare mensen gelukkig maken: dat is de missie van ORO!
Wij zoeken een Hospitality Coach die hier ook een bijdrage aan wil leveren.


Hospitality Coach
18 - 20 uur, Deurne


Als Hospitality Coach bij ORO ben jij dé ambassadeur op het gebied van lekker eten en drinken. Jouw doel is om cliënten een optimaal gastvrijheidsgevoel te laten beleven en een fijne beleving te geven met betrekking tot voeding.Wat kan jij betekenen als Hospitality Coach?

 • Jij coacht de zorgmedewerkers en de medewerkers/assistenten van het Hospitality team (bestaat uit 9 personen) op het gebied van voeding en gastvrijheid. Vanuit de woon- en dagbestedinglocaties kan er een beroep op jou als expert gedaan worden om mee te denken rondom het thema voeding. Hierbij kun je denken aan manieren om een maaltijd sfeervol te presenteren aan de cliënt, onderzoeken waarom een cliënt de maaltijd niet goed eet of het adviseren van zorgmedewerkers rondom efficiënt omgaan met het voedingsbudget.
 • Bij problemen met de keukenapparatuur of bijzonderheden rondom de voeding wordt een beroep op jou gedaan. Jij onderzoekt waar het probleem ligt en lost dit, eventueel met behulp de externe leverancier, op.
 • Jij bent de schakel tussen de cliënt/zorgmedewerkers en de externe leveranciers. Je denkt in mogelijkheden en zorgt ervoor dat de voeding een speciale beleving is voor de cliënt, iedere dag weer.
 • Je werkt samen met de diëtisten van ORO. Wanneer zij een dieet aan een cliënt voorschrijven, geef jij hier samen met de cliënt, zorgmedewerkers en de leverancier invulling aan
 • Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van de bestellingen via het online bestelsysteem. Ook ben je verantwoordelijk voor het regelen en verzorgen van de catering bij speciale evenementen.
 • Je bent onderdeel van het smaakpanel, dat bestaat uit cliënten en cliëntvertegenwoordigers. Vervolgens ga je aan de slag met de op- en aanmerkingen die de cliënten en cliëntvertegenwoordigers hebben op het eten van de leverancier hebben.

Welke talenten neem je mee?

 • Je hebt affiniteit met gastvrijheid, eten en drinken en je hebt werkervaring in de gehandicaptenzorg en op het gebied van voeding
 • Je onderzoekt de vraag van de cliënt rondom eten en drinken en kunt indien nodig omdenken, om zo bij te dragen aan het geluk van de cliënt. Als een cliënt graag blauwe ananassoep wil, ga jij kijken of en hoe je dit mogelijk kunt maken.
 • Je hebt goede computervaardigheden
 • Je hebt ervaring met het coachen van collega’s
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto
 • Je bent in het bezit van een MBO-4 diploma, bij voorkeur aangevuld met uitgebreide kennis van HACCP-normen

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige functie binnen een team van drie Hospitality Coaches, in een zorgorganisatie waarbij Lef, Doen, Samen en Nieuwsgierig de kernwaarden zijn
 • Een baan voor 18 tot 20 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Je werkt met name doordeweeks en overdag, maar in overleg ben je ook een aantal keer per maand in de avond of het weekend beschikbaar
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen zodat je in deze functie kunt groeien. Denk aan een training Hospitality, een training vanuit de leveranciers rondom de apparatuur en een training rondom het bestelsysteem.
 • Een salaris in FWG 35 volgens CAO gehandicaptenzorg (minimaal € 1.800,- en maximaal € 2.675,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Is je interesse gewekt?

Wil jij dé ambassadeur binnen ORO zijn op het gebied van lekker eten en drinken? Geeft het jou voldoening om cliënten een fijne beleving te geven op het gebied van voeding? Wil je dit doen samen met collega’s in een werkomgeving waarbij het geluk en warme zorg van de cliënt voorop staat? Dan nodigen wij je uit om via de knop ‘solliciteer’ je gegevens bij ons achter te laten.

Heb je vragen over deze vacature? Marcel van de Berkmortel (teammanager Facilitaire Diensten) beantwoordt ze graag. Je kunt Marcel bereiken op telefoonnummer 06-21716034

Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Marloes, Coralie of Linda van Recruitment op het telefoonnummer 0492-530066.

Uiterste reactiedatum vacature: 17 oktober 2019

Wij ontvangen bij voorkeur jouw sollicitatie wel zo snel mogelijk zodat we eventueel al voor de sluitingsdatum met elkaar in gesprek kunnen gaan.