Kwetsbare mensen gelukkig maken: Daar zijn ruim 1500 ORO collega’s dagelijks mee bezig.
Wij zoeken collega’s die hier ook een bijdrage aan willen leveren.


Verpleegkundige

20-24 uur, Deurne, bij Eindhoven


Als verpleegkundige bij woning Heertgank 23 op Het Rijtven in Deurne draag jij actief bij aan het geluk van acht cliënten met een zeer ernstige verstandelijke beperking in de leeftijd van 40 tot 60 jaar. Binnen deze woning is het belangrijk dat je mee kunt bewegen met de cliënten, echt contact met hen durft te maken en graag intensieve zorg en begeleiding biedt.


Wat kan jij betekenen als verpleegkundige binnen Heertgank 23?

 • Je begeleidt en verzorgt mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking, waarbij de nadruk ligt op persoonlijke aandacht en intensieve zorg (lichamelijke verzorging, zorg rondom eten en drinken, etc). Alle bewoners krijgen activiteiten aangeboden via dagbesteding op andere locaties bij ORO.
 • Jij bent de expert rondom medische vraagstukken van de cliënten, maar kunt ook inspelen op de hulpvraag van cliënten die een begeleidende hulpvraag hebben. Daarbij zie je ook de persoon achter de zorgvraag/hulpvraag en streeft naar een fijne dag met mooie genietmomenten.
 • Je coördineert de verpleegkundige zorg in de breedste zin van het woord en voert de voorkomende verpleegtechnische handelingen uit. De medische zorgvragen voor de cliënten van Heertgank 23 zijn divers en kunnen complex zijn. De voorkomende verpleegtechnische handelingen zijn afhankelijk van de zorgvraag van de cliënten, wat in praktijk betekent dat de soort handelingen en de mate waarin deze voorkomen, kunnen wisselen.
 • Je biedt begeleiding aan bewoners met een ernstige verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag. Dit kan zich met name verbaal, maar ook fysiek uiten. Hierbij is het belangrijk om duidelijke structuur te bieden.
 • De meeste cliënten kunnen niet verbaal communiceren. Door elkaar te leren kennen, begrijp jij steeds meer wat de cliënt jou duidelijk wil maken, zodat jij daar op in kunt spelen.
 • Je maakt onderdeel uit van de ‘pool bereikbaarheidsdiensten’ van het verpleegkundige team, zodat je je verpleegtechnische expertise op meerdere ORO locaties in kunt zetten.

Welke talenten neem je mee?

 • Je kijkt met een vooruitziende blik wat de bewoners op verpleegkundig gebied nodig hebben. Je oefent invloed uit op de manier waarop verpleegkundige vragen door het hele team worden beantwoord.
  Je houdt hierbij overzicht, deelt kennis met collega’s en maakt je hard voor de beste verpleegkundige zorg.
 • Je bent communicatief sterk en zorgt voor een goed contact met de arts en familie van de cliënt. Hierbij stem je medische vragen, medicatie en bijwerkingen met het medische team en de familie van de cliënt af zodat cliënten de juiste zorg krijgen.
 • Je houdt ontwikkelingen op verpleegkundig gebied nauwlettend in de gaten en je wisselt nieuwe informatie uit met collega’s en belanghebbenden (cliënten, familie, wettelijk vertegenwoordigers).
 • Je bent een enthousiaste teamplayer die stevig in zijn of haar schoenen staat en alles kan combineren met een dosis humor en spontaniteit. Je creëert samen met je collega’s een overzichtelijke, veilige en voorspelbare omgeving en je weet de groepsdynamiek van cliënten in goede banen te leiden
 • Je beschikt over een afgeronde verpleegkundige opleiding op minimaal mbo niveau 4

Wat bieden wij jou?

 • De vrijheid om samen met familie, vrienden, collega’s en vrijwilligers cliënten een fijne dag te geven
 • Een baan voor 20 tot 24 uur per week waarbij de uren op contract bespreekbaar zijn. Daarnaast zijn de uren eventueel uit te breiden met een variabel gedeelte tot maximaal 36 uur, waarbij je werktijden liggen tussen 7.00 uur en 22.00 uur
 • Een salaris in FWG40 (minimaal € 1.898,- en maximaal €2.807,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een jaarcontract met naar verwachting aansluitend een contract voor onbepaalde tijd


Begeleider aan het woord

“Als ik op Heertgank 23 werk vind ik het fijn dat elke dag anders is en elke cliënt anders is. Die afwisseling is wat mijn werk zo leuk maakt!”

Is je interesse gewekt?

Bied jij mensen met een verstandelijke beperking graag een fijne leefomgeving? Wil je dit doen samen met collega’s in een werkomgeving waarbij het geluk van de cliënt voorop staat? Dan nodigen wij je uit om via de knop ‘solliciteer’ je gegevens bij ons achter te laten.

Heb je vragen over deze vacature? Tonnie van Lierop (zorgcoördinator) beantwoordt ze graag. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 0493-729723.
Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Annelieke, Linda, Coralie en Jolanda van Recruitment.

Uiterste reactiedatum vacature: 11 juli 2019.

Wij ontvangen bij voorkeur jouw sollicitatie wel zo snel mogelijk zodat we eventueel al voor de sluitingsdatum met elkaar in gesprek kunnen gaan.