Kwetsbare mensen gelukkig maken: Daar zijn ruim 1500 ORO collega’s dagelijks mee bezig.
Wij zoeken collega’s die hier ook een bijdrage aan willen leveren.


Zorgcoördinator intensieve zorg
Deurne


Een zorgcoördinator aan het woord:
"Samen met mijn collega’s begeleid ik 9 bewoners met een zeer ernstige verstandelijke en lichamelijke beperking bij Den Dreef 7b, gelegen op het Rijtven in Deurne. Het gaat om volwassenen in de leeftijd van 32 tot 75 jaar. Ik ben verantwoordelijk voor de totale zorgverlening die bijdraagt aan hun geluk en aan een fijne dag. Ik coördineer het totale proces van zorg- en dienstverlening. Dit gaat om zaken rondom het persoonlijk plan (het opstellen, evalueren en bijstellen) waarbij er intensief contact is met de wettelijk vertegenwoordiger / familie en andere disciplines. Er wordt multidisciplinair gewerkt en ik ben het eerste aanspreekpunt. Daarnaast coach ik het team als het gaat om zorginhoudelijke zaken."
De dagelijkse zorg is intensief waarbij het accent ligt op verzorging en begeleiding.
Er wordt gebruik gemaakt van de methode Meer Mens om non-verbale communicatie van bewoners te signaleren en in kaart te brengen. Het is belangrijk dat je klein kunt kijken en bewoners echt leert kennen middels kleine signalen.

Wat kan jij betekenen als zorgcoördinator?

 • Je coördineert en organiseert de zorg voor indicatieaanvragen, het zorgplan en overige zorgtrajecten. Alle betrokken partijen houd je op de hoogte over wijzigingen/aanpassingen middels het multidisciplinair overleg
 • Je kijkt en luistert actief naar de cliënten. Je kunt hun behoeftes lezen en anticipeert hier actief op, cliënten zijn namelijk volledig afhankelijk van jouw zorg en begeleiding.
 • Je bent creatief met het inzetten van het netwerk van de cliënt (ook vrijwilligers) met als doel passende activiteiten te creëren die aansluiten bij de wens van de cliënt(en)
 • Naast het administratieve en coördinerende gedeelte, blijf je ook begeleider. Je begeleidt en verzorgt cliënten intensief, besteedt aandacht aan hun wensen en past je begeleidingsstijl hierop aan
 • Je biedt cliënten structuur door aan te geven hoe het dagprogramma eruit ziet en wat je gaat doen. Je communiceert verbaal en voelt non-verbaal de gemoedstoestand van de cliënten goed aan
 • Je bent de verbinding tussen management (wijkmanager) en het team. Je doorziet wat de cliënt en het team nodig heeft en vertaalt de visie van ORO naar de dagelijkse praktijk. Je coacht het team om de gestelde doelen in het zorgplan na te streven

Welke talenten neem je mee?

 • Je hebt ervaring met het stimuleren, enthousiasmeren en coachen van je collega’s
 • Je bent een netwerker en krijgt energie van het feit dat jij je opgebouwde netwerk in kunt zetten
 • Je bent creatief in het mogelijk maken van wat onmogelijk lijkt en hebt daarbij het lef om out of the box te denken
 • Je bent een kartrekker, durft nieuwe ideeën te implementeren en neemt je team ook mee in je werkwijze / visie
 • Je beschikt over een HBO Bachelor diploma richting Zorg / Hulpverlening en je hebt werkervaring binnen de zorg (bij voorkeur binnen de gehandicaptenzorg)

Wat bieden wij jou?

 • Een baan voor 24 - 30 uur per week, wat uitgebreid kan worden tot variabel 36 uur per week
 • Een fijne werkplek in de prachtige en natuurlijke omgeving van het Rijtven
 • Een gezellig team waar de kenmerken sfeer, rust, respect, jezelf mogen zijn van toepassing zijn
 • Een flexibele baan met werktijden tussen 7.00 uur en 22.00 uur op maandag tot en met zondag
 • Een salaris in FWG45 (minimaal €2016,- tot maximaal €3084,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een jaarcontract met naar verdenwachting aansluitend een contract voor onbepaalde tijd

Wil je nog een beter beeld krijgen van het Rijtven in Deurne? Bekijk dan dit filmpje:


Is je interesse gewekt?

Bied jij mensen met een ernstige verstandelijke en lichamelijke beperking graag een fijne leefomgeving? Wil je dit doen samen met collega’s in een werkomgeving waarbij het geluk van de cliënt voorop staat? Dan nodigen wij je uit om via de knop ‘solliciteer’ je gegevens bij ons achter te laten.

Heb je vragen over deze vacature? Annemarie Vogels (wijkmanager) beantwoordt ze graag. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-53964162. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Annelieke, Linda of Coralie van Recruitment.

Uiterste reactiedatum vacature: 2 april 2019. Wij ontvangen bij voorkeur jouw sollicitatie wel zo snel mogelijk zodat we eventueel al voor de sluitingsdatum met elkaar in gesprek kunnen gaan.