Intensieve Zorg

 

Bezorg jij kwetsbare mensen het ene na het andere geluksmoment? Ben je niet vies van een portie spanning op zijn tijd? En is een voorspelbare dag het ergste wat jou kan overkomen? Onze cliënten met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking kunnen niet wachten tot jij er bent.

Intens genieten

Als een pro trakteer jij dit avontuurlijk gezelschap op een stabiele en fijne dag. Jouw nabijheid betekent alles voor onze cliënten. En let maar op, zij betekenen ook veel voor jou. Geef ze één vinger en ze pakken je hele hart.

Je begrijpt de cliënten zonder woorden. Door nieuwsgierig te zijn, goed te luisteren en klein te kijken, ontdek je waar iemand van geniet. Door jezelf te blijven, lukt het je om de allerbeste begeleider te zijn. Zo zorg je ervoor dat elk verzorgingsmoment, begeleidingsuurtje of maaltijd een intens genietmoment wordt!

De ondersteunings- en zorgvragen van onze bewoners zijn heel verschillend. Het ene moment help je bij de lichamelijke verzorging. Het andere moment is een spelletje of een wandeling alles wat een cliënt nodig heeft. Ondertussen schakel je moeiteloos van puur drama naar intens geluk. Onze cliënten vragen nogal wat van je. Maar je krijgt er zoveel voor terug. Zoals collega’s die net als jij stevig in hun schoenen staan. Sta jij straks naast ze op een van onze locaties? 

In Gemert, Lieshout en Deurne bevinden zich de locaties met onze doelgroep
Intensieve Zorg

Bekijk hier alle vacatures binnen Intensieve Zorg

Lees ervaringen van onze collega's: 

Vanwege de maatregelen voor Corona zijn alle rondleidingen geannuleerd. Wil je geïnformeerd worden wanneer er in 2022 nieuwe rondleidingen plaatsvinden?
Meld je hier aan door een e-mail naar ons te sturen.

--- 

Wil jij eens met eigen ogen zien wat het Rijtven te bieden heeft en wat het werken in de intensieve zorg op het Rijtven betekent? 
Wijkmanagers van het Rijtven ontvangen jou graag in café de Honingpot en laten je kennismaken met onder andere enkele woonlocaties en een dagbestedingslocatie.
Daarna is er de mogelijkheid om vrijblijvend met een recruiter in gesprek te gaan over jouw mogelijkheden om bij het Rijtven te werken. 

Je krijgt een kijkje in wat het werk als begeleider met cliënten in alle leeftijden met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking inhoudt. Je bezoekt woningen waar naast begeleiding ook warme zorg wordt geleverd.

 

Dienstencentrum ORO, Baroniehof 187, 5709 HL Helmond T 0492 53 00 53