Intensieve Zorg

 

Als je met onze cliënten een matig tot (zeer) ernstig verstandelijke beperking gaat werken, ben je direct verkocht. Doordat jij klein kijkt en iemand daarmee écht ziet, zijn onze cliënten enorm blij dat je er bent. Maar andersom net zo! Geef ze één vinger en ze pakken je hele hart. De ondersteunings- en zorgvragen van onze bewoners zijn heel verschillend. Onze cliënten hebben naast hun verstandelijke beperking vaak een lichamelijke beperking of bijkomende diagnoses zoals o.a. autisme, epilepsie, dementie of bijkomend gedrag. Voor onze cliënten is het niet altijd eenvoudig om aan te geven waar zij nou echt gelukkig van worden. Jij bent een pro om dat in te schatten! Het ene moment leg je ze in de watten tijdens de (medische) verzorging die zij dagelijks nodig hebben en het volgende moment is een spelletje of een wandeling alles wat een cliënt nodig heeft en zijn geluk in vindt! 

In deze regio bevinden zich de locaties met onze doelgroep ‘intensieve zorg’: Deurne, Lieshout, Gemert

In Gemert, Lieshout en Deurne bevinden zich de locaties met onze doelgroep Intensieve Zorg

Bekijk hier alle vacatures binnen Intensieve Zorg

Lees ervaringen van onze collega's: 

Vanwege de maatregelen voor Corona zijn alle rondleidingen geannuleerd. Wil je geïnformeerd worden wanneer er in 2022 nieuwe rondleidingen plaatsvinden?
Meld je hier aan door een e-mail naar ons te sturen.

--- 

Wil jij eens met eigen ogen zien wat het Rijtven te bieden heeft en wat het werken in de intensieve zorg op het Rijtven betekent? 
Wijkmanagers van het Rijtven ontvangen jou graag in café de Honingpot en laten je kennismaken met onder andere enkele woonlocaties en een dagbestedingslocatie.
Daarna is er de mogelijkheid om vrijblijvend met een recruiter in gesprek te gaan over jouw mogelijkheden om bij het Rijtven te werken. 

Je krijgt een kijkje in wat het werk als begeleider met cliënten in alle leeftijden met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking inhoudt. Je bezoekt woningen waar naast begeleiding ook warme zorg wordt geleverd.

 

Dienstencentrum ORO, Baroniehof 187, 5709 HL Helmond T 0492 53 00 53